2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla yanında süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu düzenek ekseri acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların yüzı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken randımanlı amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar derunin pratik bir intihap haline getirir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının Yangın Kapısı Fiyatları yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Umumi amacı insanların binayı pert kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum alır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page